Во живо (0)

Нема натпревари во живо

Следува (0)

Нема следни натпревари

Минати натпревари натпревари (35)

ATV X-Cross Ruse 2023

РУСЕ, ATV

18.11.2023 - 19.11.2023

Етапи

1

Пријавени учесници

27

Организатор

Moto Extreme

Организатор

Moto Extreme

Rousse Off‐road - Closing The Championship

Русе, Offroad

10.11.2023 - 12.11.2023

Етапи

3

Пријавени учесници

48

Организатор

Black Sea Offroad Club

Организатор

Black Sea Offroad Club

24MX Hixpania Hard Enduro

Aguilar de Campoo, Palencia, Spain, Enduro

13.10.2023 - 15.10.2023

Етапи

7

Пријавени учесници

4

Организатор

Moto Club Aguilar Off Road

Организатор

Moto Club Aguilar Off Road

Shorthanded Regatta 2023

ВАРНА, Sailing

06.10.2023 - 08.10.2023

Етапи

2

Пријавени учесници

15

Организатор

.

Организатор

.

ATV X-Cross 2023

Добрич, ATV

23.09.2023 - 24.09.2023

Етапи

1

Пријавени учесници

34

Организатор

Club 4x4 Adventure

Организатор

Club 4x4 Adventure

Rally Raid Dobrudja

ДОБРИЧ, Offroad

22.09.2023 - 24.09.2023

Етапи

3

Пријавени учесници

24

Организатор

Black Sea Offroad Club

Организатор

Black Sea Offroad Club

Sailing Regatta "Varna 200"

Варна, Sailing

11.07.2023 - 16.07.2023

Етапи

1

Пријавени учесници

8

Организатор

MK Compass

Организатор

MK Compass

ATV X-Cross 2023

ТРОЯН, ATV

01.07.2023 - 02.07.2023

Етапи

1

Пријавени учесници

44

Организатор

Club 4x4 Adventure

Организатор

Club 4x4 Adventure

TROYAN TROPHY 2023

ТРОЯН, Offroad

30.06.2023 - 02.07.2023

Етапи

2

Пријавени учесници

20

Организатор

Club 4x4 Adventure

Организатор

Club 4x4 Adventure

FENIX EXTREME ENDURO

KRESEVO, Bosnia and Herzegovina, Enduro

23.06.2023 - 25.06.2023

Етапи

3

Пријавени учесници

92

Организатор

AMK KRESEVO

Организатор

AMK KRESEVO

Jet Endurance

JET PORT Несебър, Jet ski

09.06.2023 - 09.06.2023

Етапи

1

Пријавени учесници

4

Организатор

BULGARIAN FEDERATION OF WATER MOTOR SPORTS

Организатор

BULGARIAN FEDERATION OF WATER MOTOR SPORTS

XROSS HARD ENDURO RALLY 2023

Zlatibor, Serbia, Enduro

17.05.2023 - 20.05.2023

Етапи

12

Пријавени учесници

236

Организатор

AMK Endurance Sports Club, Bajina Bašta – Serbia

Организатор

AMK Endurance Sports Club, Bajina Bašta – Serbia

Varna Offroad 2023

Варна, Offroad

05.05.2023 - 07.05.2023

Етапи

3

Пријавени учесници

43

Организатор

Black Sea Offroad Club

Организатор

Black Sea Offroad Club

Loznica

Loznica, Enduro

22.04.2023 - 23.04.2023

Етапи

2

Пријавени учесници

62

Организатор

Moto Club HARD ENDURO LOZNICA

Организатор

Moto Club HARD ENDURO LOZNICA

"OFF-ROAD PETRICH 2023"

Петрич, Offroad

07.04.2023 - 09.04.2023

Етапи

3

Пријавени учесници

67

Организатор

Offroad club Petrich

Организатор

Offroad club Petrich

ATV X-Cross 2023

Кърджали, ATV

03.03.2023 - 05.03.2023

Етапи

0

Пријавени учесници

21

Организатор

Club 4x4 Adventure

Организатор

Club 4x4 Adventure

Kardjali Off-Road Fest 2023

Кърджали, Offroad

02.03.2023 - 05.03.2023

Етапи

3

Пријавени учесници

58

Организатор

Club 4x4 Adventure

Организатор

Club 4x4 Adventure

Networx Offroad 2022- The Challenge

Русе, Offroad

02.12.2022 - 04.12.2022

Етапи

3

Пријавени учесници

60

Организатор

NETWORX RACING

Организатор

NETWORX RACING

Shorthanded Rеgatta 2022

Варна - Балчик, Sailing

07.10.2022 - 09.10.2022

Етапи

2

Пријавени учесници

12

Организатор

LZ Yachting 1991

Организатор

LZ Yachting 1991

SOFIA - CHELOPECH

София, Rally

10.09.2022 - 10.09.2022

Етапи

1

Пријавени учесници

19

Организатор

BARIS

Организатор

BARIS

ATV & UTV MEETING CHELOPECH

ЧЕЛОПЕЧ БЪЛГАРИЯ, Offroad

02.09.2022 - 04.09.2022

Етапи

1

Пријавени учесници

24

Организатор

„ Клуб Ивент Експерт” и Община Челопеч

Организатор

„ Клуб Ивент Експерт” и Община Челопеч

BAJA 555 ROMANIA

CALARASI, Offroad

29.07.2022 - 31.07.2022

Етапи

1

Пријавени учесници

49

Организатор

BAJA 500 MOTOSPORT

Организатор

BAJA 500 MOTOSPORT

Летен АТV събор Никопол 2022

НИКОПОЛ, Offroad

09.07.2022 - 10.07.2022

Етапи

1

Пријавени учесници

16

Организатор

Nikopol Extreme Sports Club

Организатор

Nikopol Extreme Sports Club

XROSS HARD ENDURO RALLY 2022

Zlatibor, Serbia, Enduro

18.05.2022 - 21.05.2022

Етапи

15

Пријавени учесници

150

Организатор

AMK Endurance Sports Club, Bajina Bašta – Serbia

Организатор

AMK Endurance Sports Club, Bajina Bašta – Serbia

HARD ENDURO KARNARE

КЪРНАРЕ, Enduro

29.04.2022 - 01.05.2022

Етапи

1

Пријавени учесници

13

Организатор

MSK EX ENDURO KARNARE

Организатор

MSK EX ENDURO KARNARE

Offroad Petrich

Петрич, Offroad

08.04.2022 - 10.04.2022

Етапи

3

Пријавени учесници

37

Организатор

Offroad club Petrich

Организатор

Offroad club Petrich

Networx Offroad 2021

Русе, Offroad

25.11.2021 - 28.11.2021

Етапи

3

Пријавени учесници

49

Организатор

NETWORX RACING

Организатор

NETWORX RACING

BAJA TROIA TURKEY 2021

Çanakkale Turkey, Offroad

28.10.2021 - 31.10.2021

Етапи

4

Пријавени учесници

4

Организатор

Istanbul Offroad Club İSOFF

Организатор

Istanbul Offroad Club İSOFF

4x4 Samokov

Самоков, Offroad

28.09.2021 - 03.10.2021

Етапи

3

Пријавени учесници

53

Организатор

Motor Sport Club Samokov

Организатор

Motor Sport Club Samokov

COR CAROLI 2021

Варна, Sailing

12.08.2021 - 15.08.2021

Етапи

4

Пријавени учесници

71

Организатор

Cor Caroli Foundation

Организатор

Cor Caroli Foundation

Jet ski Burgas

Бургас, Sailing

02.07.2021 - 04.07.2021

Етапи

1

Пријавени учесници

5

Организатор

BULGARIAN FEDERATION OF WATER MOTOR SPORTS

Организатор

BULGARIAN FEDERATION OF WATER MOTOR SPORTS

Balkan Jet Ski Cup Varna 2021

Варна, Sailing

11.06.2021 - 13.06.2021

Етапи

2

Пријавени учесници

6

Организатор

BULGARIAN FEDERATION OF WATER MOTOR SPORTS

Организатор

BULGARIAN FEDERATION OF WATER MOTOR SPORTS

Varna Offroad

Варна, Offroad

03.06.2021 - 03.07.2021

Етапи

3

Пријавени учесници

125

Организатор

Black Sea Offroad Club

Организатор

Black Sea Offroad Club

HARD ENDURO BANSKO 2021

Банско, Offroad

26.05.2021 - 26.05.2021

Етапи

1

Пријавени учесници

0

Организатор

Moto Company Bansko

Организатор

Moto Company Bansko

Offroad Velingrad 4x4+2

Велинград, Offroad

30.04.2021 - 30.04.2021

Етапи

4

Пријавени учесници

110

Организатор

Offroad Club Velingrad

Организатор

Offroad Club Velingrad