Гледај натпревар во реално време

ГПС тракинг за натпреварувачи, организатори и гледачи

Откријте ги придобивките

Заштитете ги учесниците
Заштитете ги учесниците

Подобрете ја безбедноста на спортските натпревари со RaceTracking . Следете ги сите натпреварувачи, судии и други членови на организацијата!

Card image cap
Тракинг

Нашиот ГПС тракинг во реално време ќе ви овозможи да ги најдете сите учесници во секое време. Промовирајте подобро јавно претставување со специфични информации за натпреварот. Вклучете ги сите во вашиот натпревар.

Менаџирање
Менаџирање

Подобрете ја организацијата на вашите спортски натпревари со RaceTracking! Организирајте достави, координирајте ги луѓето од организацијата, предвидете ги потребите на учесниците и многу повеќе.

Видливост на спонзорите
Видливост на спонзорите

Резервирајте места за спонзорите/логоа за да осигурате најдобра видливост за време на натпреварот.

Модулација и прилагодување
Модулација и прилагодување

Многу опции се достапни. Вие само треба да ја одберете позадината (керта или сателит) и да ги приспособите вашите поставки (брзина, раздалеченост, име на натпреварувач, знаме ...)

Поддршка и безбедност
Поддршка и безбедност

Геолоцирање во реално време на учесниците како би го организирале вашиот тим и опримизирале безбедносниот план на што повисоко ниво

Комуникација
Комуникација

Имајте подобро разбирање на текот на натпреварот во живо и зголемете го интересот на публиката за натпреварот.

Интерактивност и ергономија
Интерактивност и ергономија

Пристапен интерактивен интерфејс кој може да биде поставен на вашата веб страна.
Работи на компјутери, таблети и паметни телефони.

Спортови

Модерните технологии овозможуваат примена на нашите решенија на разни спортски натпревари за аматери и професионалци. Ги поддржува сите процеси на натпреварување, тренинзи, координираање или креирање на рути, решенија кои отвараат нови можности на поддршка и реализација.

Како да го спроведете вашиот натпревар во RaceTracking

Во неколку лесни чекори можете да го спроведете вашиот натпревар

1. Контактирајте не

Испратете го вашето барање и ние ќе ве контактираме

2. Подготовка на натпревар

Ние ќе подесиме ГПС уреди за за тестирање и ќе ви ги испратиме.

3. Обука

Ние ќе ве обучиме како да ја користите платформата

4. Ден на натпревар

Вие беспрекорно ќе го контролирате натпреварот со RaceTracking

Партнери

Благодарение на препораките и поддршката на нашите партнери ние ја развиваме платформата и ја правиме покорисна за секого. Станете партнер и искористете ги најновите можности креирани за вас.